home | colofon

Over Stampot Europa

Samen eten in Midden-Europa

A megtalált Európa: het hervonden EuropaNa de val van de Muur en de uitbreiding van de Europese Unie worden de banden tussen bedrijven, culturele instellingen, detailhandel en burgers in smeltkroes Europa opnieuw aangeknoopt. Eindelijk kunnen we weer eens lekker bij elkaar in de pannen loeren, de deksels optillen en proeven van de smaken waarvan wij dachten dat zij voorgoed verdwenen waren. Daarom komen hier, uit de schoot van moeder Europa, de culinaire artikelen, berichten en verhalen voort. Om vanuit deze melting-pot een virtuele stamppot te maken waarvan wij hier in Nederland gerust een vorkje mee kunnen prikken. In de keuken leert men elkaars cultuur kennen en komen verschillende smaken bijeen. Om samen met elkaar opnieuw in de pannen te roeren, elkaar op smaak te brengen, te prikkelen, te versterken of juist te verzachten wordt Stampot Europa opgezet.

» lees verder

Stampot Europa wordt gemaakt door:

Redactie: Tom de Smet
Ontwerp: Charley Klinkenberg
Webmaster: Marleen Zachte
Eindredactie: Win Castermans


Contact opnemen kan als volgt:

Per e-mail: info@stampoteuropa.nl') ;?>
Telefonisch: +31 (0)6 - 521 353 88, of op mijn Hongaarse mobiel: +36-(06) 70 231 41 49 (vanuit Nederland geen 06 draaien)


Inhoud en vorm van deze site liggen niet vast. Gaandeweg wordt de site aangevuld met artikelen, verhalen, achtergronden, recepten en beeldmateriaal. Als je mee wilt doen met schrijven, nieuwsberichten of andere zaken te melden hebt, neem dan contact met me op. Ook ben ik op zoek naar mensen die de andere landen van Midden-Europa kunnen belichten met hun culinaire kennis van die landen. Wil je stukken uit artikelen en teksten of beeldmateriaal gebruiken, vermeld dan de bron of liever nog, maak een rechtstreekse link naar het artikel. Voor commercieel gebruik gelden de regels van het copyright. Ook voor sponsoring en donaties of voor het plaatsen van banners op deze site kun je natuurlijk contact met mij opnemen.